Шафа-купе - чудесне удосконалення громіздких, похмурих і не завжди зручних і функціональних шаф. Вона може служити і «чарівною паличкою», що візуально розширює простір за допомогою дзеркальних дверей, і може виконувати роль перегородки, якщо необхідно розділити простір великої кімнати, або зонувати приміщення, і може просто бути практичним і красивим предметом меблів. Багатий вибір матеріалів і забарвлень шаф-купе допоможуть створити неповторний інтер'єр Вашого будинку, додадуть йому індивідуальність і особливий колорит.

Шафа-купе може прикрасити не тільки передпокій, але і чудово впишеться в спальні, дитячій кімнаті, кабінеті, бібліотеці або офісі.

Якщо у Вас стало питання про покупку шафи-купе, то напевно Ви вже вибрали те місце, де буде стояти шафа купе. Так як меблі робляться під замовлення, то і розміри будуть такі, як ви побажаєте. Шафа-купе дуже зручна тим, що її можна вписати в такі місця, де стандартні меблі ніколи-б не помістилися.

Тепер потрібно визначитися, в якому матеріалі будуть виготовлятися двері Вашої шафи-купе. Від цього буде залежати її вартість і зовнішній вигляд. Так як ця деталь несе в собі все естетичне навантаження, то до питання вибору матеріалів потрібно поставитися дуже серйозно. Ми пропонуємо дуже великий асортимент різних матеріалів: ДСП, дзеркала, дзеркала з малюнками, скло, скло з нанесенням малюнків, фотополімерного друку, ротанг, бамбук, шкіра.

Так як важливим моментом є довговічність Вашої шафи-купе, то відповідально необхідно поставитися і до вибору розсувної системи. Система шаф-купе це набір механізму ковзання розсувних дверей, верхня і нижня напрямні, вертикальні і горизонтальні профілі, що обрамляють двері. Ми пропонуємо алюмінієві системи Braun, Kraft, або більш економічні сталеві системи Commandor. Ви можете також вибирати і забарвлення системи - золото, срібло, декори під дерево.

Ну і функціональна сторона Вашої шафи-купе - начинка. Полиці, ящики, вішала і ще багато інших приємних, а іноді просто необхідних аксесуарів - полиці під ремені і краватки, брюки і білизну, пантограф, який допоможе максимально використовувати всю висоту шафи-купе. Все це допоможуть правильно розподілити і укомплектувати у внутрішньому просторі шафи наші досвідчені менеджери.

Ви можете не приїжджати до нас в офіс, а викликати нас до себе. Співробітник нашої компанії під'їде в зручний для вас час, ознайомить з каталогом матеріалів, допоможе визначитися з вибором, зробить остаточні виміри, відповість на всі виниклі питання і оформить всі необхідні документи. Таким чином, ви можете зробити замовлення шафи-купе, як кажуть, не встаючи з дивана.

Останнє з статей
Чим вигідно купувати меблі через інтернет
За допомогою інтернету сьогодні можливо не виходячи з дому робити різноманітні придбання. Тепер зовсім необов'язково вир...
Найдорожчі меблі у світі
Кожна людина хоче прикрасити та обставити свій будинок якнайкраще. Все залежить від фінансів, які господар будинку може ...
Практичні поради щодо оформлення кабінету керівника в англійському стилі
Кабінет керівника компанії уособлює собою вираз характеру свого господаря. Оформлення і обстановка в кабінеті можуть баг...
Вибираємо комп'ютерні столи для офісу
Практично в кожному офісі, нехай навіть і невеликому, завжди є комп'ютер, за яким працюють співробітники фірми. Комп'юте...