Існуючий на меблевому ринку вибір шаф-купе дозволяє задовольнити потреби і фантазію будь-якого покупця. У залежності від фінансових можливостей, інтер'єру житла і особистих смаків кожного ми можемо запропонувати різні варіанти шаф-купе.

Стандартні шафи-купе є самим бюджетним варіантом. Це так звані шафи-купе економ-класу. Вони, як правило, виготовляються з недорогих вітчизняних матеріалів і мають кілька стандартних конфігурацій. Простота їх збирання дозволяє виробникам в мінімальні терміни їх виготовляти, а покупцям - самостійно збирати.

Якщо Вам не підходять шафи-купе зі стандартними розмірами і дизайном, слід зупинити вибір на ексклюзивних шафах-купе, які виготовляються під замовлення. Вони є більш дорогими, проте відрізняються високою якістю і оригінальним дизайном. При виготовленні фасадів таких шаф використовується раттан, меблева тканина, тоноване скло та інші ексклюзивні матеріали.

Шафи-купе бувають двох типів:

- вбудовані - в якості бічних і задньої стінок, а також кришки і підлоги виступають стіни кімнати, її стеля та підлога (це знижує її вартість за рахунок економії матеріалів і збільшує площу шафи для зберігання речей);

- окремо розташовані - складаються з бічних і задньої стінок, кришки і стелі, а також головного атрибуту шаф-купе - розсувних дверей (таку шафу при необхідності можна переміщати по квартирі / дому).

Вартість шафи залежить від багатьох факторів: матеріалів, з яких виготовлений фасад, стінки, профіль, а також від наповненості шафи-купе.

Найбільш популярним є використання ламінованого ДСП, трохи рідше використовується натуральне дерево.

При оформленні фасадів використовується ДСП, ротанг, дзеркало (звичайне, з декоративним розписом або тоноване) та ін.

Профіль буває сталевим і алюмінієвим. Бюджетним варіантом є сталевий профіль. Але він має ряд недоліків: велика вага, що позначається на легкості і безшумності пересування дверей, а також часто виникає люфт в напрямних, який викликає враження поганої стійкості. Алюмінієвий - подібної якості, меншої ваги, з гарним зовнішнім виглядом і нержавіючими якостями, однак і більшої вартості.

Внутрішнє наповнення багато в чому залежить від кімнати, в якій розміщена шафа-купе: в передпокої її основним призначенням є зберігання верхнього одягу і взуття, в спальні зберігається різнотиповий одяг, краватки, постільна білизна і т.д. Якщо в житло встановлюється тільки одна шафа-купе, то її "начинка" повинна дозволяти помістити все вищевикладене одночасно і можливо ще побутову техніку.

Зручне зберігання цих речей допоможуть забезпечити різноманітні аксесуари: ящики повного висунення на роликових напрямних, гратчасті взуттєві полки, брючниці, вішалки для ременів і краваток і ін. Для більш комфортного використання шафи-купе часто використовується додаткове підсвічування у вигляді точкових світильників, які вбудовуються в кришку шафи і / або бічні стінки. При бажанні можна користуватися пультом дистанційного керування для включення / перемикання освітлення.

Якщо Ви визначилися з моделлю відповідної Вам шафи-купе або впевнені у виборі, наш співробітник з легкістю допоможе Вам, приїхавши в зручний для Вас час для вибору оптимального варіанту, замірів та оформлення замовлення.

Останнє з статей
Чим вигідно купувати меблі через інтернет
За допомогою інтернету сьогодні можливо не виходячи з дому робити різноманітні придбання. Тепер зовсім необов'язково вир...
Найдорожчі меблі у світі
Кожна людина хоче прикрасити та обставити свій будинок якнайкраще. Все залежить від фінансів, які господар будинку може ...
Практичні поради щодо оформлення кабінету керівника в англійському стилі
Кабінет керівника компанії уособлює собою вираз характеру свого господаря. Оформлення і обстановка в кабінеті можуть баг...
Вибираємо комп'ютерні столи для офісу
Практично в кожному офісі, нехай навіть і невеликому, завжди є комп'ютер, за яким працюють співробітники фірми. Комп'юте...