Практично в кожному офісі, нехай навіть і невеликому, завжди є комп'ютер, за яким працюють співробітники фірми. Комп'ютери стали незамінними в нашому повсякденному житті і в роботі, але для того, щоб робота йшла, щоб було зручно користуватися сучасними технологіями, варто продумати функціональність столу, на якому ви зможете розташувати монітор, мишку та клавіатуру.

Якщо для комп'ютера ви оберете звичайний письмовий стіл, то незабаром ви про це пошкодуєте. Величезна кількість проводів буде переплітатися, заважаючи вам працювати. Громіздка клавіатура не дасть вам можливості покласти на стіл навіть папку з документами, що, безсумнівно, буде дратувати вас. Вам захочеться все акуратно поставити на полички і звільнити своє робоче місце, а куди ж подіти клавіатуру?

Організуємо робоче місце

Відмінним рішенням даної проблеми стануть компактні комп'ютерні столи, які можна поставити в будь-якому місці офісу, так як вони відрізняються компактністю, але при цьому мають складну схему побудови, що дозволяє розмістити на них величезну кількість, як офісної техніки, так і документів. Будь-який комп'ютерний стіл можна замовити, враховуючи ваші бажання і смакові переваги.

Яким повинен бути комп'ютерний стіл

Для того щоб було зручно працювати за столом не тільки на комп'ютері, варто вибирати стіл зі спеціальною викочуванною поличкою для клавіатури. Монітор можна поставити як на край столу, так і зробити для нього, зверху стільниці, кутову поличку, під якою ви зможете зберігати необхідні вам документи.

Зверху комп'ютерного столу можна зробити різноманітні полички з шухлядками у вигляді літери «П» навколо монітора, тоді все найнеобхідніше для роботи у вас буде не тільки під рукою, а й буде зберігатися в ідеальному порядку. Розташувавши все необхідне канцелярське приладдя та документи на різних рівнях, ви зможете швидко і легко знайти те, що вам потрібно.

У будь-якого комп'ютерного столу полички можуть бути різної висоти, що дає можливість заощадити простір. Високі папки можна поставити в один бік, а на невеликі і невисокі полички покласти стікери або ручки, поставити телефон або факс. Внизу комп'ютерного столу повинна бути організована спеціальна ніша під системний блок. Можна зробити також додаткову поличку під стільницею, на яку ви зможете поставити принтер.

Комп'ютерний стіл , так само як і звичайний офісний стіл, повинен мати висувні шухлядки. Їх найкраще розташувати в висувній тумбі, яку ви зможете поставити в будь-яке зручне для вас місце. Комп'ютерні столи сучасного дизайну мають закруглені кути, що дозволяє не тільки зробити їх більш привабливими, але і більш безпечними для любительок битися об гострі кути.

Комп'ютерний стіл повинен обов'язково бути мобільним, щоб його можна було легко переставити з одного місця в інше, не знімаючи при цьому з нього комп'ютер. Для цього необхідно вибирати стіл на коліщатках, які фіксуються, якщо стіл стоїть на одному місці.

Сучасний комп'ютерний стіл можна придбати як кутовий, якщо ви плануєте поставити його в кутку приміщення, так і прямий, який можна поставити уздовж стіни. У будь-якому випадку ви зможете підібрати індивідуальний дизайн.

Важливі деталі

Ціна комп'ютерного столу, як правило, залежить не тільки від кількості шаф і дизайну, але і від матеріалу, з якого він зроблений. Поверхня столу може бути зроблена із загартованого скла, дерева, пластика або ДСП. Для того щоб стіл прослужив вам довго, краще вибирати стільницю з ламінованим покриттям, яке відрізняється особливою підвищеною стійкістю до механічного пошкодження і подряпин. Такий стіл буде легко мити, до того ж він не має неприємного запаху, коли стикається з вологою ганчіркою.

Є комп'ютерні столи, у яких можна змінювати кут нахилу стільниці, що дозволяє друкувати на клавіатурі з зручністю. Дорожчі столи дають можливість регулювати ніжки по висоті, щоб навіть невисокій людині було зручно працювати. Як правило, комп'ютерний стіл має чотири ніжки, які можуть бути виконані з хромованого матеріалу. Також ніжки столу можуть мати оригінальні декоративні накладки, зроблені з пластику або гуми.

Підстілля комп'ютерного столу може бути зроблено як з дерева, так і з металу сріблястого кольору, що зробить ваше робоче місце більш стильним. Вибираючи комп'ютерний стіл для офісу, варто врахувати те, що вам він повинен прослужити не один рік, тому краще переплатити одразу за якісний стіл, ніж потім мучитися з неякісними меблями.

Також варто звернути особливу увагу на те, чи планується комп'ютерний стіл використовуватися тільки для роботи за комп'ютером або ж ще знадобиться вільна поверхня для роботи з паперами.

Останнє з статей
Чим вигідно купувати меблі через інтернет
За допомогою інтернету сьогодні можливо не виходячи з дому робити різноманітні придбання. Тепер зовсім необов'язково вир...
Найдорожчі меблі у світі
Кожна людина хоче прикрасити та обставити свій будинок якнайкраще. Все залежить від фінансів, які господар будинку може ...
Практичні поради щодо оформлення кабінету керівника в англійському стилі
Кабінет керівника компанії уособлює собою вираз характеру свого господаря. Оформлення і обстановка в кабінеті можуть баг...
Вибираємо комп'ютерні столи для офісу
Практично в кожному офісі, нехай навіть і невеликому, завжди є комп'ютер, за яким працюють співробітники фірми. Комп'юте...