Для кожного батька, рано чи пізно, стає актуальним питання підготовки до школи свого чада, починаючи від покупки таких дрібниць, як олівець і гумку, і закінчуючи придбанням чогось більш грандіозного, наприклад робочого столу і стільця. При цьому не варто недооцінювати важливість правильного вибору будь-якого необхідного для школи предмету, адже успішність дитини багато в чому залежить від того, наскільки комфортно він себе почуває в школі і вдома.

Сучасний навчальний процес не обходиться без комп'ютера, тому класичний стіл (парту) в багатьох будинках змінив більш сучасний компьютерный стіл , що дозволяє виконувати за ним уроки і на комп'ютері, і без нього. Розміри робочої поверхні комп'ютерного столу повинні бути достатніми не тільки для розміщення на ньому комп'ютера, але і всіх необхідних для навчання приладдя, а також ліктів учня. Безперечною перевагою буде наявність безлічі поличок і шафок. З їх допомогою Ваша дитина буде вчитися організованості, а на столі можна буде бачити порядок замість гори підручників, які нікуди заховати.

Інтернет-магазин ОфісКомфорт пропонує широкий вибір комп'ютерних столів. У нас Ви знайдете те, що шукаєте:
- Компактний, що займає мінімум місця, комп'ютерний стіл або ж протилежний варіант, що включає не тільки стіл, але й прекрасний і місткий стелаж, а може Вам припаде до смаку стіл-трансформер;
- Максимально бюджетний варіант столу або більш дорогий стіл, виготовлений з високоякісних матеріалів з відмінною фурнітурою і багато-багато іншого.

Дитяча кімната - це особливий світ, він повинен бути не тільки функціональним, але і неодмінно зручним для Вашого чада. Тому слід працювати над тим, щоб все в цьому світі гармоніювало між собою. Крім того, психологи стверджують, що меблі, виконані в теплих тонах, позитивно впливають для дитини, формує додаткове відчуття комфорту, а отже, сприятиме отриманню хороших відміток.

Паралельно з вибором столу повинен підбиратися ще й відповідний йому стілець. Адже вони повинні на 100% підходити один одному. Тільки так досягається ідеальне положення сидячого за столом «маленького генія», який прагне пізнавати все більше і більше, що вимагає тривалого перебування за столом.

Найбільш популярний варіант стільця для школяра - це регульоване по висоті кресло. Крім того, вони звичайно передбачають ще й регулювання кута нахилу спинки. Таке крісло збереже здоров'я дитині і гроші батькам. Цей варіант зручний, насамперед, тим, що купується на багато років за рахунок «підстроювання» під мінливий з кожним роком зростання свого власника.
Правильно підібраний стілець - це той, сидячи на якому у дитини забезпечується 2 прямих кута (між спиною і стегном, а також в колінах), а стопи при цьому рівно стоять на підлозі. Таке сидіння мінімізує навантаження на хребет і допомагає зберегти правильну поставу у дитини, яка формується аж до 17-21 років.

Вибір дитячих меблів може стати захоплюючим для всієї родини процесом, якщо підключити до цього дітей. У такому випадку, Ви точно не прогадаєте і купите саме те, що потрібно Вашій дитині.

Останнє з статей
Чим вигідно купувати меблі через інтернет
За допомогою інтернету сьогодні можливо не виходячи з дому робити різноманітні придбання. Тепер зовсім необов'язково вир...
Найдорожчі меблі у світі
Кожна людина хоче прикрасити та обставити свій будинок якнайкраще. Все залежить від фінансів, які господар будинку може ...
Практичні поради щодо оформлення кабінету керівника в англійському стилі
Кабінет керівника компанії уособлює собою вираз характеру свого господаря. Оформлення і обстановка в кабінеті можуть баг...
Вибираємо комп'ютерні столи для офісу
Практично в кожному офісі, нехай навіть і невеликому, завжди є комп'ютер, за яким працюють співробітники фірми. Комп'юте...