У сучасному будинку важко обходитися без комп'ютера, і стіл для нього потрібний певної конфігурації - комп'ютерний. Їх вибір дуже великий, тому «ненавчена» людина насамперед вибере відповідний за кольором і дизайну, що далеко не головні показники хорошого столу. Добре продумайте, де розташовуватиметься стіл, які пристрої і предмети ви розташуєте на ньому і т.д.

Першим ділом обов'язково продумайте, де ви розташуєте комп'ютерний стіл. Кутові столи, як правило, мають велику робочу площу і, відповідно, ідеально підходять для постановки в кут приміщення. Столи прямокутної форми краще виглядають біля стіни.

Потрібно врахувати глибину стільниці. Чим вона глибше (якщо звичайно дозволяє розмір приміщення), тим зручніше. На прикладі відстані від очей до монітора - що впливає на ступінь втоми під час роботи, і звичайно на здоров'я очей в цілому. Ідеально, якщо крім правильної відстані від екрана до користувача, монітор знаходиться ще й на рівні очей. Для цього на поверхню стільниці встановлюється ще додаткова підставка.

Розрахуйте відстань від вас до використовуваних предметів, - спеціальний виріз в стільниці дасть змогу менше тягнутися до робочих предметів.

Якщо ви розраховуєте використовувати комп'ютерний стіл як письмовий, то зверніть увагу на висувну полицю для клавіатури і миші. Вона допоможе значно заощадити місце. Якщо такий не передбачено, то завжди можна придбати і встановити окрему модульну.

Один з головних атрибутів комп'ютерного столу - підставка під системний блок. Враховуйте, що чим нижче він знаходиться, тим більше пилу потрапляє в нього через систему охолодження. Також слід звернути увагу, на доступ до нього.

Варіації надбудов комп'ютерних столів дуже різноманітні. Полиць і шафок можна вбудувати «незліченну» кількість, але полки під принтер, медіа колонки ключові. Також подумайте про полиці для книг, папок, місця для зберігання канцелярії.

Пам'ятайте, що ціна комп'ютерного столу не завжди визначає його функціональність і якість.

Останнє з статей
Чим вигідно купувати меблі через інтернет
За допомогою інтернету сьогодні можливо не виходячи з дому робити різноманітні придбання. Тепер зовсім необов'язково вир...
Найдорожчі меблі у світі
Кожна людина хоче прикрасити та обставити свій будинок якнайкраще. Все залежить від фінансів, які господар будинку може ...
Практичні поради щодо оформлення кабінету керівника в англійському стилі
Кабінет керівника компанії уособлює собою вираз характеру свого господаря. Оформлення і обстановка в кабінеті можуть баг...
Вибираємо комп'ютерні столи для офісу
Практично в кожному офісі, нехай навіть і невеликому, завжди є комп'ютер, за яким працюють співробітники фірми. Комп'юте...